Ritningar används för att ge dig en tydlig översikt på hur ditt projekt ser ut i nuläget och du kan se vart avvikelser, godkända punkter och rapporter har markerats på ritning. När du arbetar med ritningar på webbplattformen har du möjlighet att filtrera aktiviteten för att enkelt kunna se informationen du är ute efter. De olika filter som finns är enligt följande:

1. Nivå i projektet - de olika delarna i ditt projekt (t.ex. olika våningsplan).

2. Tidsram - välj det tidsintervall du vill se information ifrån.

3. Sökfunktion - möjlighet att söka på rubriker eller kommentarer för dina punkter.

4. Välj typ - välj vad du vill se på ritningen

Alla - du ser allt som finns markerat på ritningen

Avvikelser - du ser avvikelser och godkända punkter som markerats på ritningen

Rapporter - du ser de rapporter som markerats på ritningen

5. På ritning eller ej på ritning som du finner till höger - avvikelser och godkända punkter som du antingen har placerat ut på ritningen eller inte har placerat ut på ritningen.

6. En lista över punkterna i fråga. Om du klickar på den gröna rutan med en pil så får du upp ytterligare information om avvikelsen i ett nytt fönster.

Väljer du "Avvikelser" i steg 4 kommer du få ytterligare fyra filtreringsalternativ:

Samtliga - välj om du vill se öppna avvikelser, åtgärdade avvikelser, godkända punkter eller samtliga.

Risknivå - filtrera avvikelserna på en eller flera risknivåer.

Inspektioner - välj en eller flera inspektioner du vill se information från.

Ansvarigt företag - välj ett företag för att se det som företaget tilldelats ansvar för.

Väljer du "Rapporter" i steg 4 kommer du få ytterligare tre filtreringsalternativ:

Typ av rapport - Välj vilken rapport du vill se.

Status - välj vilken status rapporterna som du ser ska ha.

Kategori - välj att filtrera på en eller fler rapporteringskategorier.

För att aktivera ritningar i ditt projekt behöver du endast kontakta vår support så får du hjälp med att aktivera funktionen och komma igen med användningen. Du kontaktar vår support lättast genom att klicka på den gröna knappen nere i högra hörnet på denna sida och skickar ett meddelande via chatten.