Du lägger till avvikelser under ronden:

1. Klicka på den punkt där du vill lägga till en avvikelse.

2. Klicka på den röda knappen med ett kryss i mitten.

3. Fyll i den information som krävs. Både text och bild.
4. Klicka på spara.

OBS! När du klickar på en risknivå fylls förfallodag och tid i automatiskt, men om du vill ändra dag och tid kan du välja att manuellt skriva i det. Om du vill se de rekommenderade standardförfallotiderna kan du klicka på informationsikonen.

TIPS! Du kan välja fler ansvariga för en avvikelse. Samtliga personer som du tilldelar ansvar kommer få separata arbetsordrar med samma information. När du väljer ansvarig för avvikelsen kan du dra ner på skärmen för att få en fullständig lista över tillgängliga personer att välja som ansvarig för avvikelse.

Man kan inte avsluta en rond förens man har fyllt i de tidigare avvikelserna:

När du klickar på checklista i menyn på botten av skärmen så kommer du automatiskt till avvikelserna från föregående rond. Om du inte har några aktiva avvikelser från tidigare ronder kommer du automatiskt till den aktuella ronden istället.

Om du klickar på en av de tidigare avvikelsen kan du se information om denna samt välja om avvikelsen är åtgärdad eller inte.

OBS! Om en tidigare avvikelse forfarande inte är åtgärdad kommer ett mail skickas ut till den som är ansvarig så fort ronden är avslutad.