Genom att scanna projektets unika QR-kod kan nya användare snabbt och enkelt komma igång med Infobric Field utan att bli inbjudna av administratörer.

För att få tillgång till projekt i Infobric Field med QR-kod:

1. Ladda ner Infobric Field i AppStore för iOS eller GooglePlay för Android.

2. Öppna applikationen.

3. Klicka på kom igång längst ner på inloggningssidan i appen.

4. Klicka på skanna QR-kod

5. Skanna QR-koden med hjälp av Infobric Field-appen.

6. Fyll i din mailadress och följ instruktionerna på skärmen för att avsluta registreringen.