Via datorn:

Rapporter i ditt projekt:

Klicka på rapporter i menyn till vänster i projektvyn. Du kommer automatiskt till samtliga rapporter i projektet och kan här söka och filtrera på start och slutdatum, typ av rapport, samtliga rapporter och visa endast rapporterad av mig. Du kan även filtrera mellan olika statusar av rapporten som rapporterad, under hantering eller avslutad.

Rapporter på ditt konto:

Klicka på Rapporter i menyn. Filtrera mellan olika statusar, de som finns är Rapporterad, under hantering samt avslutad. Du kan söka, välja start- och slutdatum, typ av rapport, projekt och projekttaggar.

Mobilapplikationen:

Rapporter i ditt projekt:

Börja med att klicka på det projekt som det gäller

Här ser du all information om ditt projekt, tryck på rapporterade av mig eller samtliga rapporter

Sök och filtrera:
Klicka på förstoringsglaset för att söka eller visa filter nere i hörnet för att få fram filtrerings alternativen

Välj vilken status vill kolla på rapporterna och sedan använd filter