Gå in på det projekt där du vill redigera nivåer och sektorer och gör följande:

1. Klicka på inställningar i menyn till vänster.

2. Klicka på Nivåer och sektorer som blir tillgänglig under inställningar i menyn till vänster.

3. Klicka på lägg till ny sektor för att lägga till en ny sektor.

Vad är nivåer och sektorer?

Du kan dela in större projekt i olika nivåer och sektorer. Detta hjälper den som rapporterar avvikelser att visa åtgärdsansvarig var avvikelsen finns. Exempel på nivå er är: plan X, våning X,  osv och exempel på sektorer är: område X, trapphus X, Zon X osv.