1. Klicka på Introduktion i menyn  till vänster i projektvyn

2. Klicka på Administration

3. Klicka på redigeraSkriv ett välkomstmeddelande. Detta är det första som deltagare i projektet ser under registreringen, tips är att få med viktiga saker om projektet, ex. vilka tider fysisk arbetsplatsintroduktion är.

4. Välj en eller flera introduktionsadministratörer för projektet (personen måste redan vara inbjuden till projektet och accepterat inbjudan för att kunna vara introduktionsadministratör)

5. Klicka på Spara

6. Klicka på Aktivera registrering

Användare kan nu scanna QR-koden eller klicka på länken för att starta registreringen.