Ja. Du kan göra detta i början av ronden och sedan gå tillbaka och redigera deltagarna under ronden genom att klicka på deltagare i menyn nere på skärmen. Gör följande:

1. Klicka på plustecknet på deltagar vyn där du även väljer vilka som ska stå som deltagare på protokollet

2. Klicka på bjud in till projektet
3. Fyll i information om personen
4. Klicka på spara

OBS! Notera att när du bjuder in en person via mobilapplikationen, exempelvis en åtgärdsansvarig, så måste personen fortfarande acceptera sin inbjudan och därmed kommer du inte kunna tilldela denna person en avvikelse under aktuell rond. Även om personen accepterar direkt så har du redan startat ronden och appen kan därmed inte hämta den uppdaterade informationen.