Ja. Du kan söka, sortera och filtrera bland de avvikelser som du har blivit tilldelad, de avvikelser som du har skapat samt samtliga avvikelser.

Sök:

1. Klicka på förstoringsglaset för att söka. Du kan söka på antingen kategorin i checklistan/mallen eller på kommentar som lagts i avvikelsen.

Sortera:

1. Klicka på texten Sortera efter i vyn.

2. Välj att sortera efter Förfallodag eller Risknivå.

3. Genom att klicka på pilarna till höger i vyn kan du välja i vilken ordning du vill se avvikelserna - stigande eller fallande ordning.

Filtrera:

1. Klicka på den gröna knappen nere i höger hörn för att filtrera.

2. Välj vilka parametrar du vill filtrera på. Det går att filtrera på projekt, inspektion, rapporterad av, företag, risknivå, försenad samt kan inte åtgärda. Om du befinner dig i vyn Skapad av mig och Samtliga kan du även filtrera på åtgärdsansvarig.

3. Klicka på Använd filter för att applicera filtret. Du kommer nu tillbaka till avvikelselistan och kan se de avvikelser som matchar din filtrering.

TIPS! Efter att du har filtrerat dina avvikelser kan du även använda sök-funktionen för att söka bland de filtrerade avvikelser.