Ja. Gör följande för att lägga till flera svar på samma punkt:

1. Välj den punkt i listan där du vill lägga till ytterligare en avvikelse eller godkänd punkt med bevis.

2. Klicka på den gröna eller röda knappen beroende på vilket svar du vill lägga till

3. Fyll i de uppgifter som efterfrågas.
4. Klicka på spara.

När det finns en godkänd punkt med bevis och en avvikelse på samma punkt i checklistan ser det ut som nedan. Du kan lägga till ytterligare godkända punkter med bevis och avvikelser under samma punkt genom att klicka på punkten igen.