Webbläsare som stöds

Internet Explorer – Tidigaste version som stöds är 10 (Länk till nedladdningssidan)

Mozilla – Tidigaste version som stöds är 31 (Länk till nedladdningssidan)

Safari -Tidigaste version som stöds är 7 (Länk till nedladdningssidan)

Opera – Tidigaste version som stöds är 16 (Länk till nedladdningssidan)

Chrome – Tidigaste version som stöds är 20 (Länk till nedladdningssidan)

Javascript krävs

För att kunna använda Infobric field krävs det att du har aktiverat Javascript i din webbläsare. Gå in på inställningarna för din webbläsare för att dubbelkolla om Javascript är aktiverat. Javascript är som standard oftast aktiverat.

Mobila enheter

iOS – Tidigaste version som stöds är 9.0

Android – Tidigaste version som stöds är Lollipop 5.0