Via webbplattformen:
Det finns två sätt att schemalägga ronder via webbplattformen.

Det första sättet är att gå in på det projekt där du vill skapa en ny rond och gör följande:

1. Klicka på ronder i menyn till vänster.

2. Klicka på skapa rond uppe till höger i vyn.

3. Välj vilken typ av inspektion du ska gå, vilket datum och tid samt vem som ska gå ronden.

4. Klicka sedan på spara.

Det andra sättet via webbplattformen är att gå in på det projekt där du vill skapa en ny rond och göra på följande sättet:

1. Klicka på inspektioner i menyn till vänster.

2. Klicka på schemalägg rond i den inspektion du vill skapa den ny rond.

3. Fyll i de uppgifter som krävs.

4. Klicka sedan på spara.

Via mobilapplikationen:

1. Klicka på Veckans inspektioner under det projekt du ska schemalägga ronden på.

2. Klicka på plustecknet

3. Välj vilken inspektion du vill genomföra ronden i, sedan datum och vem som ska genomföra ronden, samt start och sluttid.
4. Klicka därefter på Schemalägg ny rond.