Gå in i det projekt som du vill ladda ner QR-koden för.

1. Klicka på detaljer i menyn till vänster. Din unika projekt QR-kod finns till höger i vyn - projektets QR-kod.

2. Klicka på QR-koden. PDF öppnas i nytt fönster, denna kan enkelt laddas ned och skrivas ut.

TIPS! Sätt upp QR-koden på arbetsplatstavla och runt om på arbetsplatsen för att användare enkelt och snabbt ska kunna komma igång med Infobric Field och börja rapportera observationer, tillbud och olyckor.