1. Klicka på Rapporter i menyn till vänster i projektvyn

2. Klicka på den som du vill skapa åtgärder för

3. Klicka på ja om du vill skapa en åtgärd för rapporten.

4. Fyll i den information som krävs. Om ritningar är aktiverat i projektet har du möjlighet att välja nivå i projektet och sedan markera exakt plats på ritningen.
5. Klicka på Spara

Hur du markerar på ritning efter att ha valt vilken nivå med tillhörande ritning du vill använda dig av.

6. Klicka på Lägg till åtgärd för att skapa fler åtgärder

Via Applikationen:

1. Klicka på skapade rapporter under det projekt rapporten du vill lägga till åtgärd på finns

2. Klicka på rapporten du vill skapa åtgärd för

3.Klicka på JA

4. Fyll i den information som efterfrågas. Om planritningar är aktiverat i ditt projekt har du möjligheten att välja nivå och markera exakt plats direkt på planritningen.

5. Markera sedan på planritningen var plats för åtgärden är.

6. Klicka sedan på Spara

7. Definera risknivå & välj förfallodag och tid

8. Välj ansvarig person

9. Klicka på lägg till